Kontakta oss

Vi svarar inom 4 timmar.

INFO@lossa.se

Om du inte kan skapa en annons, vänligen försök med din smartphone. Vi rekommenderar Safari eller Google-appen.

För att skapa en bytesannons. Klicka här.

För att byta lösenord. Klicka här.

För att logga in. Klicka här.


Vi har infört betalning. Det är en engångsbelopp på 50 kr via Swish, din annons är giltig i ett helt år.

Det är fortfarande gratis under några timmar men om du väljer att inte betala så blockeras du från system därmed kan inte annonsera här mer.

Vi skickar inte ut mejl, frågor, reklam eller bekräftelse på betalningen. Kontakta oss om du behöver kvitto eller bekräftelse via mejl.

Vi garanterar inga byten och vi garanterar inte heller att du matchas mot andra annonsörer. Vi har ingen abonnemang, bindningstid eller påminnelseavgifter.

 

     LOSSA AB

1233598976       50 kr

Meddelande: din e-postadress 

Texten på din personliga sida finns kvar även efter betalning. 

 

Om du har ett företag och är intresserad av att göra reklam på LOSSA, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera möjligheterna för samarbete.


Kundservice ska förbättras och få fler undersidor där man kan hitta all information gällande bytet. Här nedan hittar du svar på några frågor vi brukar få. 

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR:

 

HUR FUNGERAR MATCHNINGEN?

Matchningarna visas på din personliga sida, inte på annonssidan. Endast du kan se vilka du matchas med. Ibland kan matchningen inte fungera för vissa användare på grund av systemet, särskilt när vi har lagt till fler stadsdelar. Vissa användare kan också ha för många krav för att få matchningar.

HUR TAR JAG BORT MIN ANNONS?

Du kan ta bort din annons på din annonssida eller din personliga sida. Annonsen tas bort direkt utan bekräftelse.

KAN MAN ÄNDRA SIN ANNONS?

Du kan ändra din annons upp till fem gånger. Om du behöver ändra den fler gånger, vänligen mejla oss. Datumet förnyas när du gör ändringar, men rankningen påverkas inte. Om det finns fel rotation på dina bilder, kommer vi att rätta till det innan din annons godkänns. Om vi missar det, vänligen kontakta oss så att vi kan åtgärda det.

HUR RADERAR/ÄNDRAR JAG MITT TELEFONNUMMER?

Du kan radera eller ändra ditt telefonnummer på din personliga sida. Observera att du kan behöva radera din cache/historik samt vänta ca 30 minuter för att se ändringar du har gjort.

HUR LÄNGE ÄR ANNONSEN KVAR PÅ LOSSA?

Vänligen mejla oss med begäran att radera din annons om du inte kan själv göra det.

VARFÖR VISAS INTE MIN ANNONS?

Om du inte hittar din annons så kan du kontakta oss så hittar vi den åt dig. 

GÅR EJ ATT MEJLA ANNONSÖRER?

Om du inte kan klicka på den orange mejl knappen så är det för att vi har en bugg gällande vissa datorer. Kan även vara vissa webbläsare så vänligen prova en annan enhet eller webbläsare då vi håller på att åtgärda problemet. 

VARFÖR ÄR BETALNINGEN ENDAST VIA SWISH?

Det är enklast och billigast för oss. Dessutom vill vi att du ska känna dig säker med betalningen. Vi sparar inte och inte heller skickar ut reklam. 

Pengarna går till utveckling av webbplats samt Google Ads. Vid nästa uppdatering kommer vi införa en inkorg för dina meddelande, intresse anmälan, avancerad matchning samt kundservice med hjälpsidor för lägenhetsbyten.

SER NI MITT LÖSENORD?

Vi kan inte se ditt lösenord eftersom det inte sparas på LOSSA, vilket innebär att det aldrig kan läcka ut. Vi har heller inte möjlighet att logga in på din personliga sida.

Har du annan fråga så är det bara mejla oss. 
Vi på LOSSA hoppas du hittar din drömbostad snarast. Kom ihåg byteslappar på de områden du söker fungerar bäst.

 

Hjälp oss att nå ut till fler människor samt lägg upp en bytesannons. Dela gärna sedan annonsen eller vår webbplats på X, Facebook, WhatsApp eller annan webbplats. Lägg upp en annons här.

 

 

Stöd LOSSA.se

På så sätt kan vi nå ut till ännu fler människor och fortsätta utveckla vår plattform så att fler kan byta sin bostad till en mycket låg kostnad. 

LOSSA AB 1233598976

 

 

Här nedan ser du hur enkelt det är att skapa en bytesannons:

 


Vad vill du byta mot?

 

 

 

Prova gratis!

Kanske hittar du din drömbostad redan idag, eller så planerar du för något i framtiden och då kan du alltid lägga upp en annons för intressekoll. Det är perfekt för dig som inte har tid att söka och kontakta själv.